TSB - Ungdom

TSB Ungdom

TSB - Team Silkeborg Badminton

TSB er en talentoverbygning, der er åben for Silkeborg Kommunes badmintonklubber.

 TSB tilbyder  træning på et højt niveau for ungdoms  spillere mhp at udvikle spillerens talent og fastholde interessen for badminton.   TSB udfordrer ungdomsspillerne ved at organisere træning med jævnbyrdige spillere på tværs af klubskel.   TSB tilbyder træning for alle klubbers talenter - samtidigt med at det nuværende klubtilhørsforhold bevares.   TSB tilbyder differentierede træningspakker, der er tilpasset spillerens niveau.   TSB drives af Silkeborg Badminton Klub (SBK), HA-85, ØBG-Silkeborg Badminton og Gødvad IF.   TSB arbejder for, at SILKEBORG gør sig gældende og synlige i badmintonsporten på landsplan både for hold og individuelt.

Kontakt:

 Claus Blidegaard: clausblidegaard@gmail.com

Lone Nørgård: lonenthomsen@hotmail.com

Nikolaj Krøjgaard Lehrmann: nikolaj.lehrmann@live.dk

Der stilles krav til dig, når du tilmelder dig TSB træning. 

TSB er således en overbygning til den klubtræning, som du får i din egen klub. 

Når du tilvælger TSB, ønsker du at udvikle dit talent for badminton med ekstra træning, og du er indstillet på at gøre en indsats! 

TSB stiller krav om: 

Seriøsitet til træning og til stævner. Udvikling, hvor vi følger din klassifikation og point. Fremmøde, hvor vi forventer du kommer hver gang og yder en solid indsats. Stævnedeltagelse, hvor du deltager i min. et stævne pr. måned og helst mere. Krav til klassifikation:

U11 spillere - ingen krav, men talentet vurderes. U13-U19 spillere - her skal du have klassifikation B, A, M eller E. Der vil blive gennemført en evaluering af vores trænere, hvor du får en tilbagemelding på vores vurdering af dig.

Lyder TSB træning som noget for dig og vil du gerne være med så skriv til cheftræner Nikolaj Krøjgaard Lehrmann og aftal hvornår du kan komme til prøvetræning.

Kontakt
NL
Nikolaj Lehrmann
Træner
60 77 36 40
Trænere
File
Kasper Gade
42 17 73 86