TSB Tirsdag 2021/2022

​ Team Silkeborg Badminton (TSB)

er et tilbud til ungdomsspillere, som ønsker at blive bedre. Læs mere herunder om vores vision, mission, træningsmiljø, værdier og kriterier for deltagelse. Har du spørgsmål kontakt træner Nikolaj på mobil 60773640 eller mail nikolaj.lehrmann@live.dk

 

Vision

Vi skaber en talentudvikling, hvor klubber og trænere har kompetencerne til at udvikle talentspillere til det niveau, de har ambitioner og ressourcer til.

 

Mission

Formålet med TSB er at skabe et talenttræningsmiljø, der skal fremme badmintonsportens bæredygtige/langsigtede udvikling i Silkeborg og omegn.

 

Dette sker ved at skabe gode rammer og udviklingsbetingelser for talentfulde badmintonspillere ved at medvirke til en forøgelse af træningsmængden og -kvaliteten for motiverede spillere.

 

Træningsmiljø

Vi skaber et træningsmiljø, hvor udvikling af spillemæssige og personlige kompetencer har prioritet over konkurrencedeltagelse og resultater, dvs. vi dyrker et mindset, hvor udvikling vægter højere end resultater, og hvor spillere har medansvar for egen udvikling gennem målsætningsforløb med faglige input.

 

Værdier

Udvikling - at spillerne bliver bedre på alle parametre, menneskeligt og sportsligt.

Glæde - at spillerne er motiverede og bringer energi til træningen.

Fællesskab - at vi har et højt kollektivt ambitionsniveau og er fælles om at udvikle og udfordre hinanden gennem feedback på og udenfor banen.

 

Kriterier

Som udgangspunkt alder/niveau, men en samlet vurdering af indstilling og indsats til træning, udviklingspotentiale og resultatniveau. Heri indgår spillerens indstilling og evne til at lære/udvikle sig. 

Mulighed for dialog med træner om spillers placering ift. ovenstående.

For at træne hos TSB kræves det at du fortsætter med mindst en træning i din egen klub.


Træner: Nikolaj Krøjgaard Lehrmann

Træningstid:

Tirsdag fra 17-18.30

Aktiviteter
Der er ikke oprettet aktiviteter i kalenderen