TSB Elite

TSB elite

Et tilbud for den ambitiøse ungdomsspiller.

Holdet er kun  for særligt inviterede spillere.

TSB elite er et tilbud i sæsonen 2019/20 til de seriøse spillere med høje ambitioner. Det overordnede formål er at løfte spillere til eliteniveau vha. detaljeret sæsonplanlægning med formtoppe, prioritering af turneringer, samt centrale fokuspunkter (teknisk, fysisk, mentalt) inddelt i perioder

Du er indstillet på hårdt arbejde og vil arbejde målrettet med dine svagheder. Du er indstillet på at føre regelmæssig træningsdagbog, optage, redigere og analysere dine kampe via video. Du styrketræner regelmæssigt og følger et program, følger en overvejende sund kost og prioriterer både din skole og din sport. Du træner med et fokus, vil sparre med andre dygtige spillere og vælger langsigtet udvikling frem for resultater her og nu.

Det koster 800 kr. for en sæson og inkluderer 10 sessioner på en sæson. De foregår som udgangspunkt en gang om måneden kl. 19-21 i Sydbyhallerne (hal A), og har en varighed af to timer, som er opdelt i ca. 1 time med oplæg/teori og 1 time i hallen med individuel teknisk træning med feedback på fokuspunkter, måske krydret med et par udfordrende øvelser. Træner er Nikolaj, som før har arbejdet med ungdomstalentspillere, der vil dyrke deres fulde potentiale.

Træner
File
Nikolaj Lehrmann
60 77 36 40